Leírás
Az egyik legismertebb természetes konyhai segédanyag.
Kiválóan használható sütemények, piskóták készítésénél lazítószerként, sütőpor helyett vagy például emésztési panaszok kezelésére.
Felhasználási javaslat:
- Önmagában fogyasztva kiváló gyomorégéses panaszokra (egy kávéskanál szódabikarbóna egy pohár vízben feloldva)
- Használható sütemények, piskóták készítésénél lazítószerként, sütőpor helyett.
- Hüvelyesek (bab, borsó, lencse) főzési idejét csökkenthetjük egy késhegynyi szódabikarbóna hozzáadásával
- Főzelékek (paraj, bab, kelkáposzta) egy csipetnyi szódabikarbónától megőrzik a színüket
- Használható sütemények, piskóták készítésénél lazítószerként, sütőpor helyett.
- Hüvelyesek (bab, borsó, lencse) főzési idejét csökkenthetjük egy késhegynyi szódabikarbóna hozzáadásával
- Főzelékek (paraj, bab, kelkáposzta) egy csipetnyi szódabikarbónától megőrzik a színüket
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.