Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BiOrganik, Naturmind termékek

Tisztán növényi ételek az egész családnak.

"Cégünket 2001-ben hoztuk létre azzal a céllal, hogy a vegán, egészség- és környezettudatos életmód iránt érdeklődők, valamint az élelmiszer intoleranciával vagy -allergiával rendelkezők igényeit kiszolgáljuk. Így lettünk Magyarország első vegán elköteleződésű élelmiszer-, mosó- és tisztítószer-kereskedelmi cége. Az alapító tulajdonosok is a vegán életmódot követik, termékeinket mi magunk is fogyasztjuk, használjuk. Elkötelezett hívei vagyunk a tisztán növényi táplálkozásnak. Éppen ezért egyik termékünk sem tartalmaz semmilyen állati összetevőt, tejet, tojást és nem kapcsolódnak hozzájuk állatkísérletek."

"A BiOrganik márkajelzéssel az ökológiai gazdálkodásból származó termékeinket láttuk el, melyeknek a minőségét és beszerzését a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. végzi. Bio termékeinken a HU-ÖKO-01 nemzetközi jelölés szerepel. A címkék alján zöld színű sáv található.

Naturmind márkanév alatt a nem ökológiai gazdálkodásból származó termékeinket forgalmazzuk, hogy egyértelműen megkülönböztethetők legyenek a bio termékektől. A Naturmind címkék alján pink színű sávot helyeztük el."
Rendezés:
Az oldal tetejére